Motosiklet aşığı profesöre veda!

Mütevazı yaşamı, iyilik dolu kalbi ve motosiklet tutkusu ile tanınan Prof. Dr. Emin Aydın yaşamını yitirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Prof. Dr. Emin Doğan Aydın, henüz 14 yaşında İtalyan Lisesi öğrencisiyken, Beylerbeyi açıklarında vapurdan düşen bir İtalyan kadını kurtardığı için, "Dünya İyi Kalplilik" ödülüne layık görülmüş ve İtalyan hükümetinin karşılıksız bursuyla ödüllendirilmişti.

KORONA TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI!

Bir hafta önce nefes zorluğu ve şuur kaybı nedeniyle Avrupa Şafak Hastanesi'ne kaldırılan Prof. Dr. Aydın'a yoğun bakımdaki tedavisi sürecince yapılan 4 koronavirüs testi de negatif çıktı.

HARLEYLİ HOCA OLARAK TANINIYORDU

17 yaşında başlayan motositlet tutkusunu son nefesine kadar sürdürerek, "Harley'li Hoca" olarak efsaneleşen, Prof. Dr. Emin Aydın (76), tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

“HARLEYLİ HOCA” 24 KİTABA İMZA ATMIŞTI!

Yedi dil bilen, bilgisayar alanında yayınlanmış 24 kitabı bulunan Prof.Dr. Aydın, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Kurucu Başkan'ı olarak görev yapmıştı.

Prof. Dr.Aydın, 17 yaşında başlayan motosiklet tutkusunu "Harley'li profesör" lakabıyla son nefesine kadar sürdürdü. Liseyi İtalya'da bitiren Aydın, İngiltere, ABD ve Almanya'da üç ayrı dalda üniversite bitirdi. Bir dönem İsveç'te çalışan Aydın, 25 yıl yurt dışında yaşadı.

Motosiklet aşığı profesöre veda!

CENAZESİNE SADECE YAKINLARI KATILABİLDİ!

3 çocuk, 3 torun sahibi Prof. Aydın, sokağa çıkma yasağı nedeniyle sadece bu yıl 14 şubat'ta evlendiği son eşi Meral, oğlu Alp ve kızı İpek'in katılabildiği sesiz törenle aynı gün Beylerbeyi Küplüce'deki aile mezarlığında toprağa verildi.

ÖĞRENCİLERİ FOTOĞRAFLARI İLE ANISINA KLİP DÜZENLEDİ!

Çevresinde de çok sevilen Aydın için, öğrencileri, fotoğrafları ile klip hazırladılar.

Öğrenciler hocaları için, ”Yeditepe Vcd Kurucu Bölüm Başkanımız, Değerli Hocamız Prof. Dr. Emin Doğan Aydın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz... Huzurla uyu Hocam...Seni çok özleyeceğiz...” yazdıkları görüldü.

Motosiklet aşığı profesöre veda! - Resim : 2

Motosiklet aşığı profesöre veda! ile ilgili etiketler ölüm profesör Koronavirüs Korona vefat Emin Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.