Motorunu çalan şüphelilerden kaçmak için taksi çaldı! Kaza yapıp polise yakalandı

Adana’da bıçak zoruyla motorunun çalındığını öne süren kişi, motosikletini çalan kişilerden kaçmak için bir ticari taksi çaldı. Çaldığı ticari taksiyle polislerden kaçan kişi bir apartmanın duvarına çarpınca yakalandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp yarası olan şahıs, "Motorumu çaldılar, motorumu 2 şahıs çaldı. Canımı kurtarmak için arabayı çaldım." dedi.

Adana'da, iki kişi Erhan Z.’ye bıçak çekerek motosikletini çaldı. Daha sonra bu şüpheliler bıçakla Erhan Z’yi kovaladı. Bunun üzerine Erhan Z., bir ticari taksiyi çalarak kaçmaya başladı.

Taksinin sürücüsü durumu polise bildirdi. Polis ticari taksiyi görmesi üzerine peşine düştü. Kaçmaya devam eden Erhan Z., bir apartmanın duvarına çarpınca yakalandı.

Motorunu çalan şüphelilerden kaçmak için taksi çaldı! Kaza yapıp polise yakalandı

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Erhan Z., ”Motorumu çaldılar, motorumu 2 şahıs çaldı. Canımı kurtarmak için arabayı çaldım.” dedi Vücudunun çeşitli yerlerinde darp yarası olan Erhan Z., hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin altına gözaltına alınan Erhan Z. polis merkezine götürüldü.

İHA

Motorunu çalan şüphelilerden kaçmak için taksi çaldı! Kaza yapıp polise yakalandı ile ilgili etiketler Adana Gasp Darp Hırsızlık kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.