Motorine yarın 1,5 lira gece yarısı indirimi geliyor! İşte 11 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatının 104 lira sınırına gerilemesi sonrasında akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor. Benzin ve mazotun litre fiyatının 20 lirayı aşmasının akabinde ilk hamle yarın gece gerçekleşiyor. İşte, 11 Nisan benzin, motorin, LPG güncel fiyatı!...

Brent petrolün varil fiyatı 104 liraya kadar gerileyince akaryakıt fiyatlarını yakından takip eden araç sahiplerine sonunda müjdeli haber geldi. Üst üste gelen zamlar sonrasında benzin ve motorin için bu kez indirim zili çalıyor.

Sektör temsilcilerinden alınan son bilgiler doğrultusunda ilk indirimin motorinde olacağı ve hemen ardından da önümüzdeki hafta içinde benzine yeni indirim için görüşmelerin yaşanacağı belirtildi. Motorindeki söz konusu indirimin ise 11 Nisan Pazartesi’yi 12 Nisan Salı gecesine bağlayan saatlerde geçerli olacağı kaydedildi.

Litre bazında motorindeki söz konusu indirimin 1,5 lira olacağı ve ilerleyen günlerde de benzin için 1 liralık indirimin gündemde olacağı söylendi. Sektör temsilcileri benzindeki indirim konusunda kesin bir tarih vermekten çekinirken bu konuda kararlı tutum devam etti.

11 Nisan Pazartesi günü öncesinde İstanbul’da motorin 21.28 TL, Ankara’da 21.36 TL ve İzmir’de ise 21.37 TL’den satılıyor.

Motorine yarın 1,5 lira gece yarısı indirimi geliyor! İşte 11 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 10 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 21.28 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 10 Nisan

Benzin: 19.10 TL
Motorin (Mazot): 21.36 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 10 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 21.37 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Motorine yarın 1,5 lira gece yarısı indirimi geliyor! İşte 11 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.