Motor kuryeden inanılmaz icat! Hız puanlaması tarihe gömülüyor! Fırın sıcaklığında teslimat...

Son dönemin en çok konuşulan mesleklerinden Motor kuryelik, hız puanlamasının neden olduğu zorluk ve can kayıplarıyla gündeme geliyordu. Ancak İlyas Güzel isimli bir motor kurye, patenti kendine ait olan bir buluşla müşteri değerlendirmesindeki hız puanlamasını tarihe gömdü.

İstanbul'da yaşayan İlyas Güzel isimli bir motor kurye, motorda bulunan yemek kasasınında ısıyı 70 dereceye kadar çıkartan bir sistem geliştirdi. Böylelikle siparişlerin soğumadan, fırın sıcaklığında müşteriye ulaşılması öngörülüyor.

HIZ PUANLAMASI TARİHE GÖMÜLÜYOR!

Güzel, yaptığı icadın tüm restoran ve cafelerde çalışan motor kuryeleriine yönelik olduğunu dile getirdi. Gücünü motordan alarak hazne içerisindeki suyu rezidans sayesinde ısıtan ve 70 dereceye ısıya ulaşabilen sistem gün boyu bu sıcaklığı koruyor.

Motor kuryeden inanılmaz icat! Hız puanlaması tarihe gömülüyor! Fırın sıcaklığında teslimat...

Müşterilere fırın sıcaklığında siparişler götürmeyi hedefleyen restoran ve cafeleri yatırıma davet eden Güzel, bulduğu sistemin patentini alarak soğuk taşımacılıkta ve özellikte organ taşımacılığında da kullanılabileceğini sözlerine ekledi.

Motor kuryeden inanılmaz icat! Hız puanlaması tarihe gömülüyor! Fırın sıcaklığında teslimat... - Resim : 2

Motor kuryeden inanılmaz icat! Hız puanlaması tarihe gömülüyor! Fırın sıcaklığında teslimat... - Resim : 3

Motor kuryeden inanılmaz icat! Hız puanlaması tarihe gömülüyor! Fırın sıcaklığında teslimat... ile ilgili etiketler kurye motor kurye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.