Motor Ali İbo Show neden ayrıldı? İbo Show Motor Ali neden yok?

Motor Ali İbo Show neden ayrıldı? Star Tv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show bu akşam İrem Derici, Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl'ı konuk ediyor. İbo Show orkestrasında popüler olan Motor Ali ise ekranda görünmüyor. Peki İbo Show Motor Ali neden yok?

Motor Ali İbo Show neden ayrıldı, İbo Show Motor Ali neden yok soruları bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelen program öncesi izleyicilerin merak konusu oldu. Yıllar sonra ekrana dönen İmparator İbrahim Tatlıses'in programı İbo Show yüm hızıyla devam ediyor.

İBO SHOW MOTOR ALİ NEDEN YOK?

Yıllar sonra ekrana dönüş yapan İbrahim Tatlıses, Star Tv ekranlarında yayınlanan İbo SHow adlı programında Motor Ali ile çalışma kararı vermişti. Orkestrada solo bağlama görevini Motor Ali'nin yürüttüğü İbo Show 17 Nisan akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. 

Orkestrada birbirinden değerli müzisyenlerin olduğu İbo Show'da solo bağlama görevini alan Motor Ali bu akşam programda yer almadı. Ünlü bağlamacının sevenleri ise internette ve sosyal medyada Motor Ali neden yok, İbo Show Motor Ali neden ayrıldı sorularına yanıt arıyor.

MOTOR ALİ İBO SHOW'DA NEDEN YOK?

İbo Show orkestrasında yer alan ünlü müzisyen Motor Ali'nin İbo Show yeni bölümde yer almadığı görüldü. Ancak hem kanal yönetimi hem progmran yapımcısından Motor Ali'nin neden olmadığına dair bir açıklama henüz gelmedi. 

Motor Ali yılmaz Ayrıldı İbo Şowdan ayrıldı - YouTube

İbrahim Tatlıses'ten ise Motor Ali ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Motor Ali İbo Show neden ayrıldı? İbo Show Motor Ali neden yok? ile ilgili etiketler Sarıyer motor ali ibo show neden yok motor ali ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.