Motokurye otomobilin tavanına uçtu!

Maltepe’de hız yaptığı iddia edilen motokurye sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek çarptığı aracın tavanına uçtu. Yaralı motokuryenin hareketsiz olarak aracın üstünde kaldığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Maltepe ilçesi Girne Mahallesi'nde Dörtler Sokak üzerinde meydana gelen kazada, sokak içerisinde hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde olan otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motokurye aracın tavanına düştü. Meydana gelen kaza sonrası durumu gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlatırken, sağlık ekipleri ise kaza sonrası birçok yerinde kırık olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsünü aracın üstünden alarak hastaneye kaldırdı.


"HAREKETSİZ ŞEKİLDE YATIYORDU"

Kaza anında olayı gören çevre esnafından Erhan Bağtur, “Motosiklet sürücüsü sokağa hızla giriş yaptı. Sanırım önünde giden aracı fark etmedi ve arkadan çarptı. Havaya fırlayan motosiklet sürücüsü arabanın tavanına düştü. Bilinci açıktı ama hareketsiz bir şekilde yatıyordu. Daha sonra biz su verdik. Ambulansta gelip yaralıyı aldı, götürdü. Sanırım çok fazla kırığı vardı. Yerinden bile oynayamıyordu” diye konuştu.

İHA

Motokurye otomobilin tavanına uçtu! ile ilgili etiketler Maltepe kaza motokurye otomobilin tavanına uçtu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.