Mostafa Mohamed'e Mısır'da sahtekarlıktan soruşturma açıldı. Sınava arkadaşını sokmuş...

Mısır Milli Takımı ile Kamerun'da Afrika Uluslar Kupası mücadelesi veren Galatasaray santrforu Mostafa Mohamed, kendisinin yerine arkadaşını sınava sokunca başı belaya girdi. 24 yaşındaki futbolcunun arkadaşı gözaltına alındı. Mısır kupadan döndüğünde Mostafa Mohamed hakkında işlem yapılacak.

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'e ülkesinde kendisinin yerine arkadaşını sınava sokmaktan soruşturma açıldı.

Afrika Uluslar Kupası için Mısır Milli Takımı'na katılan 24 yaşındaki santrfor girmesi gereken sınava arkadaşını soktu. Mostafa Mohamed'in arkadaşı, Kahire yakınlarındaki Gize'de gözatına alındı.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Shabramant'ta yer alan bir kurumda 2. yılında olan Mostafa Mohamed dün gerçekleştirilen sınava giremedi. Mısırlı golcü kendisinin yerine arkadaşını gönderdi.

Durumu fark eden güvenlik görevlileri, Mostafa Mohamed'in arkadaşını fark edince gözaltına aldı ve durum hakkında rapor hazırladı. Mohamed'in arkadaşı olayı kabul etti. Mısırlı golcünün arkadaşı, amacını Mostafa Mohamed'in akademik hayatına katkıda bulunmak için yaptığını açıkladı.

Yarın Fildişi Sahili ile karşılaşacak Mısır'da Mostafa Mohamed'in maç öncesi olayı öğrenen ve stres yaşadığı belirtildi. Turnuvanın ardından Yüksek Eğitim Kurumu, Mostafa Mohamed'le ilgili gereken teması kuracak ve yeni sınav tarihi için bilgilendirme yapacak.

Mostafa Mohamed'e Mısır'da sahtekarlıktan soruşturma açıldı. Sınava arkadaşını sokmuş... ile ilgili etiketler Galatasaray Mısır Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.