Mostafa Mohamed'den kaçak penaltı... Fatih Terim, Mısırlı golcüye çok kızdı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş deplasmanında skor 2-1'ken penaltı kaçıran Mostafa Mohamed'in takımın birinci penaltıcısı olmadığını söyledi. Mısırlı'ya kızan Terim, kaleci Ersin'i de "Penaltıyı kurtardı. Kurtarılmazı kurtardı. Müthiş oynadı" diyerek tebrik etti.

Galatasaray'ın Süper Lig'deki üç maçlık galibiyet serisi Beşiktaş deplasmanında sonra erdi. Vodafone Park'taki maçın 80. dakikasında Mostafa Mohamed'in kullandığı penaltıyı kaleci Ersin Destanoğlu kurtarınca Siyah-Beyazlılar 2-1 önde olduğu karşılşmadan galip ayrılmayı bildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mısırlı santrfora maçtan sonra siten etti. Terim, penaltıcının Cicaldau olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Takımın penaltıcısı Alex. Atan da bırakan da biliyor. Giresun’da da ona attırdık. Mostafa, Cicaldau’nun elinden almış, atmak istemiş. O da vermiş. Kritik noktalarda penaltı kaçırma rekoru bizde sanırım. Denizli’de ilk penaltıyı Babel attı. Sonrasında Emre Akbaba atmak istedi. 3-0 gidebilirdik devreye. İstanbul’a belki şampiyon dönecektik. Daha önce Mostafa kaçırdı, onu kaybetmemek adına 2’nciyi ona attırdım."

"Maçtan önce yazıldı, herkes biliyordu. Takımın penaltıcısı, önde duranı, arkada duranı belli. Biz bir değişiklik istersek işaret ederiz. Nasıl daha önce Mostafa atsın dediysek, burada da müdahale ederdim. Zaten yazıldı, söylendi. Ben atacağım demiş. Penaltıdan önce Halil’in kaçırdığı bir pozisyon var. Penaltıyı atsak belki 2-2’de kalmaz maç. Başka türlü olabilirdi. Böyle atamıyorsanız, kaybedersiniz."

Penaltı atışında gole izin vermeyen genç kaleci Ersin’i tebrik eden Fatih Terim, "Penaltıyı kurtardı. Kurtarılmazı kurtardı. Müthiş oynadı. Tebrik ederim" dedi.

"KÖTÜ GOLLERİ SIK YİYORUZ, CANIMI SIKAN O"

Formatta değişiklik olabileceğini söyleyen Terim, “Felsefemizde değil, formasyonda değişiklik olur dedim. Kaybedince oyun ve taktik değişiklik olmaz. Mağlubiyetlere baktığınız zaman olağanüstü haller geliyor. Kötü goller yiyoruz. Çizgiden vuramıyoruz, penaltı atamıyoruz. Ancak bunlara sığınmıyoruz. Daha çok çalışacağız, diyoruz. Çalışmaktan başka bir şey yok. Derbilerde, büyük maçlarda penaltıları atamıyorsun, ön direkten aşırılan toplar, bunların hepsine çalışıyoruz. Oyun içinde bazı şeyler oluyor. Kötü golleri sık yiyoruz. Canımı sıkan o aslında. Hiçbir maçın kolayı yok. Bazen zor dediğiniz maçlar kolay geçer, kolay denenlerde zorlanacağız” diye konuştu.

Mostafa Mohamed'den kaçak penaltı... Fatih Terim, Mısırlı golcüye çok kızdı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mostafa Mohamed

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.