Mostafa Mohamed&DeAndre Yedlin Galatasaray'da

Galatasaray yeni golcüsü Mostafa Mohamed'i piramidli videoyla açıkladı... 1.5 yıllığına kiralanan Mısırlı futbolcunun satın alma opsiyonu 4 milyon dolar... Uzaktan attığı gollerle hafızalara kazınan Nihat Kahveci, "Galatasaray taraftarı ceza sahası dışından güzel goller izlemeye hazır olsun" yorumunda bulundu. Sarı-Kırmızılılar, DeAndre Yedlin'i ise bedavaya kadrosuna kattı.

Galatasaray, Mısır'ın Zamalek kulübünden 1.5 yıl kiraladığı Mostafa Mohamed'in transfer detaylarını paylaştı. 23 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, 1,5 yıllık kiralama süresi için Zamalek'e 2 milyon dolar ödeyecek. Mohamed'in tapusu ise 4 milyon dlar...

Bu sezon için oyuncuya 400 bin dolar ödeyecek Galatasaray, gelecek sezon ise 725 bin dolar sabit ücret ödeyecek.

Mostafa Mohamed&DeAndre Yedlin Galatasaray'da

TOPLARA MÜTHİŞ VURUYOR

Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Nihat Kahveci, Mısırlı futbolcunun Galatasaray adına nokta transfer olduğunu savundu. Tivibu Spor yorumcusu Kahveci, "Dün Mostafa Mohammed'in gollerini izledim. Galatasaray taraftarı ceza sahası dışından güzel goller izlemeye hazır olsun. Bir topa vuruyor, böyle bir şey yok! Muhteşem golleri var. Tabi ki isim olarak çoğu insanın bilmediği bir isim olabilir ama muhteşem bir oyuncu aldılar. Genç de bir oyuncu... Zaten 2 senedir takip ettikleri bir oyuncudan bahsediyoruz. Ceza sahası dışından güzel goller izlemeye hazır olsun Galatasaray taraftarı..." ifadelerini kullandı.

Mostafa Mohamed&DeAndre Yedlin Galatasaray'da - Resim : 2

DEANDRE YEDLİN GALATASARAY'DA 

Sarı-Kırmızılılar, Omar'ın yerine sağ beke transfer ettiği DeAndre Yedlin'i de aynı anda açıkladı. Galatasaray, 27 yaşındaki ABD'li sağ bek ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Cim Bom bu transfer için Newcastle United'a bonservis ödemeyecek. Sezon sonuna kadar 350 bin euroya oynayacak olan Yedlin, sonraki 2 sezon ise Galatasaray'dan 2.25 milyon euro para kazanacak.

Mostafa Mohamed&DeAndre Yedlin Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Mostafa Mohamed Zamalek nihat kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.