Mostafa Mohamed'den çaylı gol sevinci

Galatasaray'ın yeni gol makinesi Mostafa Mohamed, Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren gol sevinci sırasında çay karıştırma işareti yaptı. Sarı-Kırmızılı formayla 4'te 4 yapan Mısırlı golcünün bu harekete önce akıllara İrfan Can Kahveci transferini getirse de öyle olmadığı kısa sürede anlaşıldı.

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 4. maçı da boş geçmedi. 23 yaşındaki Mısırlı santrfor, 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçındaki performansıyla göz doldururken, galibiyet golüne de imzasını attı.

Kerem Aktürkoğlu'nun attığı ilk goldeki hava topu mücadelesinde büyük katkı yapan Mohamed, 89'da kazanılan penaltıyı da serinkanlı bir vuruşla gole çevirdi. Süper Lig'deki ilk maçında sonradan oyuna girip Medipol Başakşehir, geçen hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'ye, Kupa'da da Aytemi Alanyaspor'a gol atan Mohamed, Galatasaray kültürünü de çabuk içselleştirdi.

Muhammed golden sonra kahve işareti yaparak gol sevincini yaşadı. Mısırılı golcünün bu kareketi akıllara İrfan Can Kahveci transferini getirdi. Ancak gerçek Onyekuru'nun Twitter paylaşımıyla ortaya çıktı.

89'da penaltı yaptıran Henry Onyekuru, maçın ardıntan Twitter'da yaptığı paylaşımda Mohamed'e "Penaltıyı aldım, sahayı temizledim, seninle sevindim... Daha senin için ne yapabilirim. Mostafa abiii, çayını iç ve keyfine bak..." şeklinde seslendi.

Mostafa Mohamed'den çaylı gol sevinci

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın "Galatasaray'a Allah'ın bir lütfu" dediği transfer için Fatih Terim de övgü dolu ifadeler kullandı. Terim, transferini çok istediği futbolcusu için "Mohamed her şeyden önce iyi oynuyor. Son zamanlarda topun bizde kalıp, hücuma çağırması çok önemli. Mohamed bu işi iyi yaptığı gibi hava toplarında da etkili. Önemli bir yetenek, genç bir yetenek, daha da iyi olacak. Gençler Galatasaray'ın kurtuluşu olacak" ifadelerini kullandı.

Mostafa Mohamed'den çaylı gol sevinci ile ilgili etiketler Galatasaray Henry Onyekuru Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.