Mostafa Mohamed ailesini çabuk özledi

Kariyerinde ilk kez Mısır dışında bir takımda top koşturan 23 yaşındaki Mostafa Mohamed'i sıla hasreti sardı... Galatasaray macerasına 3 maçta 3 golle başlayan Mohamed, Instagram'dan yaptığı aile paylaşımında özlemini dile getirdi.

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed, ülkesini çabuk özledi. Sarı-Kırmızılılar'ın devre arasında kadrosuna kattığı ve hayatında ilk kez yurtdışında yaşamaya başlayan 23 yaşındaki santrfor, Instagram hesabından ailesinin fotoğrafını paylaşıp, "Sizi çok özledim" notu düştü.

Galatasaray kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Mohamed, ilk maçında Medipol Başakşehir ağlarını sarsmayı başarmıştı. Ardından takımına Kadıköy'de Fenerbahçe zaferi yaşatan yıldız isim son olarak Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'a evinde 3-2 mağlup olup Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiği maçı da boş geçmemişti.

Mısır'ın Zamalek takımından 1.5 sezon için kiralanan ve 3'te 3'le başlayan Mohamed'in tapusu Galatasaray'ın 4 milyon doları yatırması halinde alınabilecek.

 Mostafa Mohamed ailesini çabuk özledi

Mostafa Mohamed ailesini çabuk özledi ile ilgili etiketler Galatasaray Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.