Fenerbahçe'den Galatasaray'a düello çağrısı

Fenerbahçe 1959 öncesi 9 şampiyonluğunu istiyor, Galatasaray "saçma" bulduğu iddialara cevap veriyor. İki camia bu konu yüzünde yine birbirine girdi. FETÖ tartışmalarının hararetlendirdiği kavga sırasında Mostafa Mohamed'den gelen paylaşım yüzleri güldürdü.

Fenerbahçe ile Galatasaray, 1959 öncesi şampiyonluklar ve FETÖ konusunda yine birbirine girdi. Ezeli rakipler kulüp televizyonlarından bugün saatler süren canlı yayınlarla birbirlerini suçladı.

Fenerbahçe yönetimi son olarak Galatasaray'ı canlı yayında düelloya bile çağırdı.  "Kulübümüzün resmi belgeler ve kanıtlarıyla talep ettiği, tarih yok sayılamaz dediği; 1959 öncesi Türkiye Şampiyonluklarına dair tamamen kanıtsız şekilde aleyhte iletişim yapan Galatasaray Kulübü’ne açık teklifimizdir!" diyen Sarı-Lacivertliler, "İstediğiniz mecrada (isterseniz sizin kanalınızda) ister Başkan seviyesinde, ister yöneticiler seviyesinde katılımlarla bu konuyu tüm Türkiye önünde tartışmaya davet ediyoruz!" diye tweet attı.

Galatasaray ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eski bir videosunu resmi hesaptan paylaşarak FETÖ suçlarına cevap verdi.

Bu sıralarda Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mustafa Mohamed arabasında müzik dinliyordu. Twitter hesabından "Türk erkeği" notuyla bir video paylaşan 23 yaşındaki golcünün Ayla Çelik'ten Bağdat şarkısını dinlediği ve büyük bir zevkle eşlik ettiği görülüyor.

Mohamed'in arabada müzik dinleme videosu sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni alırken bazı kullanıcılara "İki kulüp birbirine girdi, Mohamed bak!" dedirtti.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a düello çağrısı ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Mostafa Mohamen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.