Moskva'nın batmadan hemen önce gönderdiği yardım sinyali paylaşıldı!

Bölgedeki elektromanyetik sinyalleri inceleyen açık kaynak araştırmacıları Rusya'nın Karadeniz filosundaki amiral gemisinin son çığlıklarına erişti. İnternete yayılan bir videoda, Ukrayna'nın, kendi üretimi olan Neptün füzeleriyle vurduğu Rusya'ya ait Moskva kruvazörünün batmadan önce gönderdiği yardım sinyalleri duyulabiliyor.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sertleştikçe, Ukrayna'nın savunması da aynı oranda sertleşmeye devam ediyor. 

UYDU VERİLERİNE ISI FİLTRESİ UYGULANDIĞINDA MOSKVA'NIN KONUMU ORTAYA ÇIKTI

Moskva gemisinde ciddi anlamda büyük bir patlama ve en azından bir süre kontrol edilemeyen bir yangın olduğu raporlarından yola çıkan araştırmacılar, Moskva'nın peşine düştü.

Açık kaynak istihbaratçıları, geçmiş uydu verilerine ısı filtresi uygulayarak denizin ortasında yanan bir şey olarak görünen geminin tam olarak yerini saptadı.

Moskva'nın batmadan hemen önce gönderdiği yardım sinyali paylaşıldı!

Araştırmacılar daha sonra, elde edilen koordinatlar kullanarak gönderilen sinyalleri bulabilmek için Moskva kruvazörüne odaklandı. 

Moskva'nın batmadan hemen önce gönderdiği yardım sinyali paylaşıldı! - Resim : 2

MOSKVA'NIN SON ÇIĞLIKLARI

Uydular aracılığıyla keydedilen elektromanyetik sinyalleri doğru frekansta inceleyerek elde ettikleri verilerde, Moskva'daki denizcilerin gemi batmadan hemen önce gönderdikleri yardım çağrısı duyulabiliyor. 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Kaynaklar: Naval News, Clash Report, OSINTechnical

Moskva'nın batmadan hemen önce gönderdiği yardım sinyali paylaşıldı! ile ilgili etiketler Rusya Karadeniz Savaş Ukrayna moskva neree koordinat sinya yardım çığlık amiral gemisi battı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.