Moskova'nın Şifresi Temel filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Moskova'nın Şifresi Temel adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Moskova'nın Şifresi Temel hangi kanalda? Moskova'nın Şifresi Temel oyuncuları kimlerdir?

5 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Moskova'nın Şifresi Temel adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Moskova'nın Şifresi Temel 2012 yılında vizyona girmiştir..

MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Temel, ilk film olan Sümela Manastırı’ndaki şifreyi çözerek hazineye ulaşmış ve aşık olduğu kadına kavuşmuştur; ya da kendisi bu şekilde sanmaktadır. Aslında Rus mafyası Korkunç İvan’ın adamları yanlışlıkla Türk mafyasıyla çatışmış ve karşılıklı olarak birbirlerini öldürmüşlerdir. O esnada Temel çukurdaki altınları Sümela’nın hazinesi sanarak alır. Ne var ki altınları çalınan hem de adamları öldürülen Rus mafya lideri sinirden küplere binmiştir. En zalim adamlarından olan Abromoviç’i, Temel’i öldürmesi için Trabzon’a yollar. Saftirik Temel bir şekilde kaçış yolu hulur ama adamların peşini bırakmadığını anladığında Abromoviç’in peşinden dostu Turgay ile birlikte Moskova’nun yolunu tutar!

Moskova'nın Şifresi Temel filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ TEMEL FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Adem Kılıç

Oyuncular: Alper Kul, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı, Salih Kalyon,Altan Erkekli, Ayşegül Günay

Tür: Komedi, Macera

Yapım Yılı: 23 Kasım 2012 / 1s 42dk

Moskova'nın Şifresi Temel filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Fox TV Moskava'nın Şifresi Temel konusu nedir özet oyuncuları kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.