Moses istenmeyen adam oldu!

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon Chelsea'den kiraladığı Victor Moses’a, İngiliz taraftarlar kapıları kapadı.

Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İngiliz ekibi Chelseade olan Victor Moses, İngiliz taraftarlar tarafından yeniden takımda görülmek istenmiyor. Moses’ın kiralık sözleşmesi sonlanmadan Chelsea’ye geri döneceğine dair iddialar sonrası İngiliz taraftarlar tepki gösterdi.

Sosyal medyadan arka arkaya mesajlar atan ve Twitter üzerinden Chelsea’yi mesajlar gönderen taraftarlar, Frank Lampard’ın gençlerle iyi olduğunu ve Moses’a ihtiyaç duyulmadığına dikkat çekti.

İngiliz medyasında da dikkat çeken bu durumda, taraftarların ısrarla Nijeryalı futbolcunun dönmemesi ve kalıcı olarak Fenerbahçe’de kalması için yorumlar yapıldı. Arka arkaya mesajlarda, “Geri dönmesine gerek yok”, “Chelsea kalıcı olarak ayrılsın, sözleşmesi sonlansın” ve “Artık gençler var, eskileri istemiyoruz” diye yazıldı.

Moses istenmeyen adam oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe İngiliz Chelsea Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.