Morutan'ın menajerinden ayrılık açıklaması... "Morutan'a büyük paralar ödendi"

Olimpiu Morutan'ın menajeri ve FCSB'nin patronu Victor Becali, Romanya medyasına yaptığı açıklamada 22 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'dan ayrılacağı haberlerini yalanladı. Becali, "Başka bir teknik direktör gelince bütün takım gönderiliyor mu?" diye sordu. Fatih Terim ayrıldıktan sonra Morutan'ın da ülkesine döneceği iddia edilmişti.

Galatasaray'ın bu yaz Romanya'nın FCSB takımından transfer ettiği Romen orta saha Olimpiu Morutan'ın ülkesine geri döneceği iddiaları üzerine menajerinden açıklama geldi.

22 yaşındaki futbolcunun menajeri ve FCSB'nin patronu Victor Becali, Romanya medyasından DigiSport'a konuştu.

Morutan'ın Galatasaray'da mutlu olduğunu aktaran Becali, "Morutan'ın sorunu yok. Onu Terim transfer ettirdi." diye konuştu.

Teknik direktör değişikliğinin oyuncunun durumunu etkilemediğini söyleyen Becali, "Şimdi ne yapacağız. Başka bir teknik direktör gelince bütün takım gönderiliyor mu? Morutan'a büyük paralar ödendi. Morutan'dan daha yüksek kontratlı oyuncular var takımdan ayrılabilecek ya da kiralık gönderilebilecek" açıklamasını yaptı.

Fatih Terim'in bu yaz Cicaldau ile birlikte ısrarla istediği futbolculardan olan Morutan, Süper Lig'de 18 maça çıktı ve 3 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. Morutan'ın ilk 6 aylık performansı beklentilerin altında kaldı.

 

Morutan'ın menajerinden ayrılık açıklaması... "Morutan'a büyük paralar ödendi" ile ilgili etiketler Galatasaray Olimpiu Moruţan victor Becali
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.