Moroziuk’un eşi futbol topuyla soyundu!

Çaykur Rizespor’un başarılı defans oyuncusu Moroziuk’un eşinin futbol şovu izleyenleri hayran bıraktı.Kısa sürede sosyal medyada gündem olan videoyu izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.

Süper Lig’in en iyi defans oyuncuları arasında bulunan Çaykur Rizesporlu Moroziuk’un eşinin futbol topuyla şov yaptığı görüntüler sosyal medyada gündem olmayı başarıyor.

 Moroziuk’un eşi futbol topuyla soyundu!

Çaykur Rizespor'da oynayan 31 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk'un futbol topunu topuklu ayakkabı ile boynunun üzerine fırlattıktan sonra topu düşürmeden elbisesi çıkardığı video kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Irina'nın topu yere düşürmeden elbisesi çıkarma becerisi ile takipçilerin büyük takdirini topladı.

Irina Moroziuk'in Instagram'da 27 bin takipçisi bulunuyor.

Çaykur Rizespor, Irina Moroziuk eşi Ukraynalı futbolcu Mykola Moroziuk'u 1 Temmuz 2019 tarihinde bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

 

Moroziuk’un eşi futbol topuyla soyundu! ile ilgili etiketler Instagram Çaykur Rizespor Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.