Morhipo 1-11 Kasım indirimi 2019! Hangi ürünlerde indirim var?

Morhipo indirim günleri başladı. 1 Kasım'da başlayan indirim, 11 Kasım'a kadar devam edecek. Birçok kişi Morhipo'da hangi ürünlerde indirim olduğunu merakla araştırmaya devam ediyor. İşte, Morhipo 1-11 Kasım indirimi 2019! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

Morhipo'da indirim günlerinin başlaması ile beraber vatandaşlar hangi ürünlerde indirim olduğunu merakla araştırmayı sürdürüyor. 1-11 Kasım arasında devam edecek olan 111 indirimlerine çoğu kişi rağbet etmeye devam ediyor. İşte, Morhipo 1-11 Kasım indirimi 2019! Hangi ürünlerde indirim var? Detaylar haberimizde...

Morhipo 1-11 Kasım indirimi 2019! Hangi ürünlerde indirim var?

MORHİPO 1-11 KASIM İNDİRİMLERİ!

Morhipo'nun muhteşem 111 indirimleri başladı. İndirimde olan markalar ise;

People Fabrika'da %75, Altınyıldız'da %70, Koton'da tüm indirimlere ek sepette %25, Beymen'de %80, Lufian'da %50 ve birçok markada %50'ye varan indirim bulunmaktadır.

11 Kasım indirimleri kışa hazırlık yapabilmeniz için en uygun fiyatları kaçırılmayacak fırsatlar ve muhteşem indirimlerle sunuyor.

MORHİPO NEDİR?

2011’de Boyner Holding çatısı altında kurulan ve Türkiye’de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede toplayan Morhipo, yeni Sezon Bölümü’nde mağazalarla aynı zamanda binlerce seçkin markaların ürünlerini sunarken, Özel İndirim Kulübü’nde %90’a varan indirimlerle kaçırılmayacak kampanyaları, üyeleri ile buluşturuyor. Müşterilerine kadın, erkek, ayakkabı-çanta, çocuk, ev&yaşam kategorilerinde çok özel ürünler sunan Morhipo, her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranlarıyla üyelerine ayrıcalıklarla dolu bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Morhipo 1-11 Kasım indirimi 2019! Hangi ürünlerde indirim var? ile ilgili etiketler Kasım alışveriş indirim 2019 mağaza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.