Morgda skandal olay: Yanlış cenaze gönderilmiş!

İzmir'de morg görevlisi Bülent Ağral, iddiaya göre adli vaka olarak otopsiye gitmesi gereken bir cenazeyi yakınlarına teslim etti. Otopsi için ise Adli Tıp Kurumu'na yanlış cenaze gönderildiği ortaya çıktı. Skandal olayın anlaşılması üzerine savcılık talimatıyla polis merkezine götürülmesi istenen Ağral, ekiplere öfkelenerek arbede çıkardı.

İzmir'de yaşanan olayda morg görevlisi Bülent Ağral, iddiaya göre, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na farklı bir cenaze gönderdi.

 

POLİSLER GELİNCE ÇILDIRDI

Yeniasır gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, durumun fark edilmesi üzerine olaya bakan savcı, karışıklığa yol açan morg görevlisinin ifadesinin alınmasını istedi. Savcılık talimatıyla hastaneye polis ekipleri gönderildi. Görev başında olan Bülent Ağral, polislerin kendisinin ifadesini almaya geldiklerini öğrenince bir anda öfkelendi.


Kimlik sorulması üzerine çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Morg görevlisi Bülent Ağral, tabut çakmak için kullandığı keserle polislerin üzerine yürüdü. Yaşanan olay üzerine gözaltına alınan Bülent Ağral'ı korumak isteyen bir başka morg görevlisi Betül Altun, keseri saklamaya çalıştı.

İKİ GÖREVLİ GÖZALTINA ALINDI

Altun da, polis memuruna görev yaptırmama, direnme, hakaret suç delillerini yok etme ve gizleme suçlamasıyla gözaltına alındı. Karakoldaki ifadesinde tüm iddiaları reddeden Bülent Ağral adliyeye sevk edilirken, suç unsurunu saklamaya çalıştığı belirtilen Altun ise serbest bırakıldı.

Morgda skandal olay: Yanlış cenaze gönderilmiş! ile ilgili etiketler Morg İzmir cenaze polis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.