Morgda cesetle ilişkiye girmeye çalışırken...

Breziya'da Flamengo takımının şampiyonluğunun ardından görevli olduğu tıp merkezinden kutlama yapmak için ayrılan otopsi uzmanı şahıs, sarhoş olarak döndüğü iş yerinde kadın cesetle ilişkiye girmeye çalışırken yakalandı.

Instituto Medico Legal isimli tıp merkezininin morgunda görevli otopsi uzmanı şahsın kadın cesetle cinsel ilişkiye girerken polis tarafından yakalanması Brezilya gündemine bomba gibi düştü.

OTOPSİ YAPILMAYI BEKLEYEN CESETLE İLİŞKİYE GİRDİ

Olay Brezilya'nın Amazonas eyaletinin Manuas kentinde meydana geldi. Brezilya yerel basınında yer alan haberlere göre, Instituto Medico Legal isimli top merkezinde otopsi uzmanı olarak görev yapan 52 yaşındaki Wanderley dos Santos Silva isimli şahıs, desteklediği futbol takımının kupayı kazanması üzerine geçenin geç saatlerine kadar eğlendi. Eğlencede alkolü fazla kaçıran Silva, sabaha karşı çalıştığı kuruma geldi. Otopsi odasına giren Silva, otopsi yapılmayı bekleyen cesetle cinsel ilişkiye girdi.

ADLİ TIPTA GÖREVLİ POLİS MEMURU CESETTEN DELİL TOPLAMAK İÇİN ORADAYDI

Adli Tıp'ta görevli bir polis memuru, ölen kadınla ilgili delil toplamak üzere otopsi odasına girdiği anda şok manzarayla karşılaştı. Durumu farkeden Silva, pantolonunu çektikten sonra olay yerinden kaçtı.

Morgda cesetle ilişkiye girmeye çalışırken...

ADLİ TIP ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN KOVULDU

Otopsi odasında yaşanan iğrenç olay, polis memuru tarafından derhal Adli Polis Departmanı'na rapor edildi. Silva, ismi belirlenemeyen bir arkadaşıyla birlikte işten kovuldu.

TAKIMI KUPAYI KAZANINCA İŞTEN AYRILIP ALKOL ALDI

Manuas Kamu Güvenliği Sekreteri olayla ilgili yaptığı açıklamada, Silva'nın o gün görevli olduğunu ancak Libertodores Kupası'nı kazanan Flemengo takımının galibiyetinin ardından kutlama yapmak için ayrıldığını, sabah saatlerinde ise sarhoş bir şekilde iş yerine döndüğünü ve bu sırada kadın cesetle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

CEZASI 2 İLA 3 SENE ARASINDA

Öte yandan, "nekrofili" olarak adlandırılan cesetle cinsel ilişkiye girme durumunun 2003 yılına kadar Brezilya'da suç olarak kabul edilmediği öğrenildi. Ülkede 2003 yılında hazırlanan "Cinsel Suçlar Yasası'yla" birlikte cesetle cinsel ilişkiye giren 52 yaşındaki Wanderley dos Santos Silva isimli şahsın mahkemede suçu ortaya çıkarıldığı takdirde 2 ila 3 sene hapis cezasına çarptırılabileceği öğrenildi.

Morgda cesetle ilişkiye girmeye çalışırken... ile ilgili etiketler Morg Cinsel İlişki polis uzman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.