Morgan Freeman'dan Türk sanatçı Mohaç Yücel’e teşekkür paylaşımı

84 yaşındaki dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu, yapımcı ve seslendirme sanatçısı Morgan Freeman, ünlü isimlerin ve film karakterlerinin dijital portrelerini çizen Mohaç Yücel’e kendi portresini çizdiği için teşekkür etti.

Dünyaca ünlü aktör Morgan Freeman, kendisinin portresini çizen Türk sanatçı Mohaç Yücel’in çalışmasını 2,3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından özel bir teşekkürle paylaştı.

Sanatçıların dijital ortamlarda yaratıcılığının yeni yollarını keşfetmesini beğeniyle takip ettiğini söyleyen Morgan Freeman, kendisinin dijital portresinin çizimi için Mohaç Yücel’e teşekkür ederek paylaşımına şu notu düştü; “Teknolojinin sanatçılara dijital ortamda yaratmaları için yeni yollar açmasını seviyorum. Bu dijital portre çizimi için Mohacyucel'e teşekkür ederim.”

 Morgan Freeman'dan Türk sanatçı Mohaç Yücel’e teşekkür paylaşımı

Bunun üzerine Mohaç Yücel, Morgan Freeman işinin basılı kopyasını yakında satışa çıkaracağı bilgisini verdi. Buradan elde ettiği gelirin yüzde 50’sini de ormanlarımızın yerine yenilerini koymak adına Tema Vakfı’na bağışlayacağını açıkladı.

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgan Freeman (@morganfreeman)'in paylaştığı bir gönderi

MOHAÇ YÜCEL HAKKINDA

1996 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Balkan Naci İslimyeli atölyesinden mezun olmuştur. Katıldığı bazı karma sergilerin arasında 16. Günümüz Sanatçıları Sergisi (1995), 17. Günümüz Sanatçıları Sergisi (1996), 18. Günümüz Sanatçıları Sergisi (1997), UPSD Genç Etkliniik (1995), 3M1U Sergisi Wiemer Almanya (2007), 1. Sinopale Biennale (2006) ve Siyahlı Kadınlar EkavArt Gallery (2020) bulunmaktadır. İllüstratörlük ve dijital tasarım uzmanlığının yanında, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nde öğretim görevlisi görevini yürütmektedir.

Mohaç Yücel

Morgan Freeman'dan Türk sanatçı Mohaç Yücel’e teşekkür paylaşımı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Mohaç Yücel morgan freeman portre resim dijital resim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.