Morga koyulan kadının ölmediği ortaya çıktı

Rusya'nın Kursk şehrinde bir hastanede ameliyat olan bir kadın, öldüğü belirtilerek morga kaldırıldı. Ancak, daha sonra morga giren bir doktor burada kadının hareket ettiğini fark etti. Ölmediği anlaşılan kadına tekrar müdahale edildi.

Rusya’nın Kursk şehrinde yaşlı bir kadın, bağırsak ameliyatı için hastaneye yatırıldı. Ameliyat sırasında kadının nefes alışı durdu ve doktorların 30-40 dakika boyunca kadını hayata döndürmek için gerekli tıbbi uygulamaları yapmasına rağmen kadın, hiçbir hayati belirti göstermedi.,

MORGA KALDIRILAN KADININ HAREKET ETTİĞİ FARK EDİLDİ

Doktorlar kadına öldü teşhisi koydu ve kadın morga kaldırıldı. Ancak, daha sonra morga giren bir doktor burada kadının hareket ettiğini ve kendine geldiğini fark etti.

TIBBİ CİHAZ YETERSİZLİĞİ SONUCU DOKTORLARDAN YANLIŞ TEŞHİS

Yerel medya, şehirdeki hastanelerin çoğunda kişinin beyin hareketlerini gösteren cihazlar bulunmadığı için doktorların hastaların ölüp ölmediğini, ‘nefes alma ve nabız atışı’ gibi dış belirtilere bakarak teşhis ettiğini duyurdu. Nabzın düşük olması halinde ise doktorların bunu fark edemedikleri, böylelikle hastaya öldü teşhisi konabildiği belirtildi.

DHA

Morga koyulan kadının ölmediği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Rusya Morg курск yaşlı kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.