Morga konulan bebeğin ölmediği ortaya çıktı

Meksika'da erken doğum sonucu dünyaya gelen bebek öldüğü düşünülerek morga kaldırıldı. 6 saat sonra cenazeyi aileye teslim etmek için morga giden görevliler, bebeğin ağlama sesiyle neye uğradığını şaşırdı. Evladının ölmediğini duyan baba, bebeğine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Meksika'nın Puebla şehrinde bulunan bir kadın, erken doğum yaptı. Doktorlar bebeğin tedaviye yanıt vermediğini ve hayatını kaybettiğini söyledi. Ancak morga kaldırılan bebek, ailesine teslim edileceği sırada ağlamaya başladı.

BEBEĞİNE SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Tekrar yoğun bakım ünitesine alınan bebeğin, hemen tedavisine başlandı. Evladının ölmediğini duyan baba, bebeğine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

SORUMLULAR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Hastane yetkilileri, bebeğin hayatını kaybettiğini söyleyen doktorlar hakkında soruşturma açıldığını ve bebeğin sağlık durumu ile ilgili aileyi sürekli bilgilendireceklerini belirtti. Hastanenin yanı sıra sağlık bakanlığı da doktorlar hakkında soruşturma açıldığını ve olayın detaylı bir şekilde incelendiğini duyurdu.

Morga konulan bebeğin ölmediği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Meksika Bebek Morg erken doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.