Monte Carlo Masters'ta zafer Stefanos Tsitsipas'ın

Stefanos Tsitsipas kariyerinin ilk Masters zaferini Monte Carlo'da yaşadı. Finalde Andrey Rublev'i mağlup eden dünya 5 numarası Yunan raket, kariyerinin en büyük başarısına imza attı. 22 yaşındaki yıldız tenisçi bu sezon Acapulco'da final, Avustralya Açık'ta yarı final görmüştü.

Sezonu 2. ATP 1000 turnuvası olan Monte Carlo Masters'ta zafer Stefanos Tsitsipas'ın oldu. Dünya 5 numarası Yunan raket, Çeyrek finalde bu turnuvayı 11 kez kazanan Rafael Nadal'ı eleyen dünya 8 numarası Rus raket Andrey Rublev'i 6-3 ve 6-3'lük 2 setle mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Nadal'ın ardından yarı finalde Norveçli tenisçi Casper Ruud'u eleyen Rublev, bu sezon ATP 500 turnuvası olan Rotterdam'da şampiyon olmuştu.

Acapulco'da final, Avustralya Açık'ta yarı final oynayan Tsitsipas ise sezonun ilk turnuva galibiyetini elde etti. Bu maç öncesi 8 kez karşı karşıya gelen iki genç raketin aldıkları sonuçlar şöyleydi:

Monte Carlo Masters'ta zafer Stefanos Tsitsipas'ın

Monte Carlo Masters'ta zafer Stefanos Tsitsipas'ın ile ilgili etiketler Monte Carlo Masters Andrey Rublev Stefanos Tsitsipas
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.