Monaco'da istediği süreyi alamadı!

Galatasaray, Fatih Terim’in Onyekuru ısrarı üzerine birkaç gün içerisinde Monaco ile transfer görüşmelerine resmen başlayacak.

Galatasaray'da Henry Onyekuru operasyonu resmen başlıyor. Fatih Terim’in takımdaki hız, tempo ve üretkenlik sorununu çözmek üzere kadrosunda görmek istediği Nijeryalı futbolcuyu devre arasında kiralamak için Monaco’ya temsilci yollanmasına karar verildi.

Sezon başında 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Monaco’da istediği süreyi alamayan 22 yaşındaki futbolcu da Galatasaray’a tekrar dönme fikrine çok sıcak bakıyor. Hatta sarı-kırmızılı yöneticilerin bu konuda önce Onyekuru ile görüşüp onay aldıktan sonra operasyonu başlattığı da gelen haberler arasında.

Monaco'da istediği süreyi alamadı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Monaco Henry Onyekuru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.