Monaco, Onyekuru'yu gözden çıkardı!

Monaco Tenkik Direktörü Leonardo Jardim, takımdan gönderilmesini istediği 4 oyuncuyu yönetime iletti. Listede Onyekuru da var.

Monaco, ocak ayında kiralık olarak göndereceği oyuncuları teknik direktör Leonardo Jardim'den de onay alarak kesinleştirdi.

L'Equipe'te yer alan habere göre; 29 oyuncuyla çalışan ve kadrosunu 23 oyuncuya kadar indirmek isteyen Leonardo Jardim, 4 oyuncuyu belirledi.

Monaco, Onyekuru'yu gözden çıkardı!

ONYEKURU DA LİSTEDE

Gönderilecekler listesinde ilk sırada Henry Onyekuru yer alıyor. Yönetim tarafından transfer edilen Nijeryalı kanat oyuncusu, Jardim'in gözüne giremedi. Jardim, oyuncunun gönderilmesi yönünde rapor verdi.

Galatasaray'dan gelen teklife olumlu cevap veren ve resmi anlaşma için Jardim'den alacağı raporu bekleyen Monaco, oyuncunun 4 Ocak'ta 1,5 yıllığına İstanbul'a gidişine de onay verecek.

ONYEKURU DIŞINDA 3 İSİM

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Onyekuru dışında ofansif orta saha oyuncusu Gabriel Boschilia, sağ bek Benjamin Henrichs ve stoper Naldo'nun da gönderilmesini istedi. Monaco yönetimi de bu 4 oyuncunun menajerini çağırarak, kulüp bulmaları yönünde talimat verdi.

Boschilia için 7 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifleri kabul edilecek.

Benjamin Henrichs için RB Leipzig ile öngörüşmeler yapıldı. Leipzig'in teklifi sonrası Monaco, transfer için ödediği 20 milyon euroya yakın bir ücret talep etti.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 37 yaşındaki Naldo içinse bir bonservis istenmediği bilgisi verildi.

Portekizli antrenörün, bu 4 isim dışında 2-3 oyuncu daha belirleyerek yönetime ileteceği yazıldı.

Monaco, Onyekuru'yu gözden çıkardı! ile ilgili etiketler Galatasaray Monaco Henry Onyekuru leonardo jardim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.