Fenerbahçe Beko, Monaco deplasmanında... Nando De Colo geri döndü!

THY Euroleague'deki son maçında lider Real Madrid'i Ataşehir'de 51 sayıda tutan Fenerbahçe Beko, galibiyet serisini 6 maça çıkarmak için AS Monaco deplasmanında... Sarı-Lacivertliler'de Fransız yıldız Nando De Colo sakatlıktan döndü. Djordevic'in takımı bu sezon İstanbul'da oynanan Monaco maçı 96-86 kazanmıştı.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 27. haftasında Fransa'nın AS Monaco takımına konuk oluyor. Son 10 Euroleague maçında 9 galibiyet alan ve son maçında lider Real Madrid'i Ataşehir'de 51 sayıda tutan Sarı-Lacivertliler, Monaco'dan galibiyetle dönmek istiyor.

Gaston Medecin Salonu'nda oynanacak maç bu akşam TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports HABER kanalından naklem ve şifresiz yayınlanacak.

THY Euroleague'de 12 galibiyet ve 10 mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, haftaya 9. sırada girdi. Organizasyonda 13'er galibiyet ve mağlubiyeti bulunan Monaco ise 8. sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertli ekip, bu sezon İstanbul'da oynanan maçı 96-86 kazanmıştı.

MONACO - FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE

 Fenerbahçe Beko, Monaco deplasmanında... Nando De Colo geri döndü!

Fenerbahçe Beko, Monaco deplasmanında... Nando De Colo geri döndü! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague AS Monaco
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.