Moldova'dan bağımsızlığını ilan eden Rus yanlısı bölgede patlama!

Moldova’dan bağımsızlığını ilan eden Rus yanlısı Transdinyester’in sözde başkenti Tiraspol’deki Devlet Güvenlik Bakanlığı (MGB) merkez binası önünde bir dizi patlama meydana geldi.

Rusya'nın bir sonraki hedefi olarak Moldova'yı gösterenlerin tezini güçlendirecek bir olay meydana geldi. 

MOLDOVA'DAN BAĞIMSIZLIĞINI İLAN EDEN RUS YANLILARI

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Ukrayna ile sınırı bulunan ve Moldova’dan bağımsızlığını ilan eden Rus yanlısı Transdinyester’in sözde başkenti Tiraspol’deki Devlet Güvenlik Bakanlığı (MGB) merkez binası önünde bir dizi patlama meydana geldiği bildirildi.

Olay yerinde çok sayıda itfaiye ve ambulans sev edilirken, binanın camlarının ve kapılarının hasar aldığı görüldü.

SÖZDE İÇİŞLERİ BAKANI: KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER ROKERATARLA SALDIRDI

Moldova basınında Rus yanlısı Transdinyester Moldova Cumhuriyeti’nin sözde İçişleri Bakanlığı yetkililerine dayandırılan haberlerde, MGB binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından roketatarla ateş açıldığı aktarıldı. Saldırıda can kaybı ve yaralı sayısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

 

SuperHaber

Kaynak | İHA

Moldova'dan bağımsızlığını ilan eden Rus yanlısı bölgede patlama! ile ilgili etiketler Moldova Rusya patlama rus yanlısı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.