Moldova Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Moldova Türkiye maçı ne zaman? A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda Andorra'nın ardından Moldova maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Milli maçın ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı merak ediliyor. Vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapılmaya başlandı. İşte Moldova Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Merak edilen detaylar haberimizde...

Moldova Türkiye maçı ne zaman? Milli maçın ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı merak ediliyor. Vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapılmaya başlandı. A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda Andorra'nın ardından Moldova maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İşte Moldova Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Merak edilen detaylar haberimizde...

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında İstanbul'da Andorra ile karşılaştı.

Vodafone Park'ta oynanan ve TRT 1'den naklen yayınlanan karşılaşmayı A Milli Takımımız, 89. dakikada Ozan Tufan'ın golüyle 1-0 kazandı.

Ay-Yıldızlı ekibimiz, grupta puanını 12'ye yükseltti.

MOLDOVA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Moldova-Türkiye mücadelesi 10 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 21.45'te TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ DAVİDE MASSA

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda deplasmanda Moldova ile yapacağı maçı, İtalyan hakem Davide Massa yönetecek.

Karşılaşma Moldova'nın başkenti Kişinev'de bulunan Zimbru Stadyumu'nda oynanacak. Başkent Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Alberto Tegoni yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini Maurizio Mariani üstlenecek.

Moldova Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Milli Takım EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.