Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğu konuşuluyordu... Şeyma Subaşı ile ilgili iddialar doğru çıktı!

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle ismini duyuran ve sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla en çok merak edilen isimlerin arasında yer alan 30 yaşındaki fenomen Şeyma Subaşı'nın yaklaşık 4 aydır aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğu iddia ediliyordu. Şu sıralar ikinci kez nikah masasına oturmak için hazırlanan Subaşı hakkındaki iddialar doğru çıktı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 'Var Mısın Yok Musun' programında tanışan ve 2013 yılında kızları Melisa Ilıcalı'yı kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı ile boşanmasının ardından St. Tropez'de Eylül ayında nikah masasına oturmuştu. 2017 yılının yazında başlayan evlilik uzun sürmemiş, 1 yıl 2 ay sonra Silivri Adliyesi'ne giderek 9 dakikada anlaşmalı olarak boşanmışlardı.

Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğu konuşuluyordu... Şeyma Subaşı ile ilgili iddialar doğru çıktı!

Boşanmanın ardından Acun Ilıcalı, “Denedik ve olmadı. Her evlilikte boşanma da var. Biz Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için konuştuk, birkaç kere denedik ama kurtaramadık. İkimiz de üzgünüz. İkimiz için de hayırlısı. Kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik.'' açıklamalarına bulunmuştu.

İLİŞKİLERİ BAŞLADIĞINDAN BERİ BEBEK İDDİALARI KESİLMİYORDU

14 aylık süren evliliğin ardından kısa süre sonra Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık 1,5 yıl aşk yaşadığı Senia'da da aradığı mutluluğu yakalayamayan Subaşı yaklaşık dört ay önce Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile birlikte olduğunu duyurdu. Çiftin ilişkisinin başladığı ilk günden beri bebek bekledikleri iddiaları ortaya atıldı.

Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğu konuşuluyordu... Şeyma Subaşı ile ilgili iddialar doğru çıktı! - Resim : 2

 EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYOR

Sosyal medyada hemen hemen yaptığı her paylaşımla adından söz ettiren Subaşı, "Düğün listesi yapıyorum. Çok heyecanlıyım" notunu düştüğü sürpriz paylaşımıyla ikinci kez nikah masasına oturacağını duyurmuştu.

Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğu konuşuluyordu... Şeyma Subaşı ile ilgili iddialar doğru çıktı! - Resim : 3

İspanya'nın Ibiza adasında tatil yapan Subaşı'nın ınstagram'dan yaptığı paylaşımlarda eliyle karnını gizlemesi dedikoduların fitilini ateşledi.

Hamilelik iddialarının ortaya atılmasının ardından sessizliğini koruyan Subaşı, ayna karşısında bikinileriyle, özellikle karın bölgesine yakınlaştırma yaparak poz vermiş ve 'hamile değilim' mesajı vermişti.

3 AYLIK HAMİLE!

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; 'Şeyma Subaşı hamile diyenler haklı çıktı. Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinden üç aylık hamile. Eylül 2017'de nikah masasına otururlarken Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın mutluluğuna, 4 yaşındaki kızları Melisa da şahitlik etmişti. Subaşı, bu kez karnındaki bebeğiyle gelin olacak gibi gözüküyor.

 




Mohammed Alsaloussi'den hamile olduğu konuşuluyordu... Şeyma Subaşı ile ilgili iddialar doğru çıktı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Guido Senia Düğün Bebek melisa ılıcalı Mohammed Alsaloussi bebek müjdesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.