Mohammed Alsaloussi ile ikinci kez evlilik kararı alan Şeyma Subaşı, düğün davetiyesini paylaştı!

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ikinci kez barışan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı evlilik kararı aldı. Instagram hesabı üzerinden düğün davetiyesini paylaşan Subaşı, "Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, uzun bir süre Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyor. Evlilik hazırlıkları yapan ünlü çift, düğüne sayılı günler kala ayrılık kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine ikinci bir şans veren çift, bir kez daha evlilik hazırlıklarına başladı.

DÜĞÜN DAVETİYESİNİ PAYLAŞTI: MUTLULUK BİR SEÇİMDİR

İkinci kez düğün hazırlıklarına başlayan çift, yaşadıkları mutlulukları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Instagram hesabından düğün davetiyesini yayınlayan Şeyma Subaşı şu ifadeleri kullandı:

"Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum. Bazen onları paylaşırım. Her neyse çok heyecanlıyım"

Mohammed Alsaloussi ile ikinci kez evlilik kararı alan Şeyma Subaşı, düğün davetiyesini paylaştı!

Mohammed Alsaloussi ile ikinci kez evlilik kararı alan Şeyma Subaşı, düğün davetiyesini paylaştı! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.