Mohamed Elneny Galatasaray'da

Galatasaray, Arsenal'de oynayan ön libero oyuncusu Mohamed Elneny ile anlaşmaya vardı. Elneny ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

Galatasaray Spor Kulübü, daha önce Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny ile anlaşmaya vardı.

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray tekrar görüşmelere başladığı Arsenalli Mohamed Elneny ile el sıkıştı. 29 yaşındaki oyuncunun menajeri ve kendisiyle yapılan görüşmelerde 2 milyon 250 bin Euro ve 10 maça 250 bin Euro bonus üzerinden 4 senelik anlaşma yapıldı.

2019-2020 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve 36 maça çıkan Mısırlı ön libero oyuncusu Mohamed Elneny, 1 gol ve 4 asist ile oynamıştı. Kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden Elneny, 2016 yılında FC Basel'den Arsenal'a 12.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

 

Mohamed Elneny Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Mohamed Elneny
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.