Mohamed Elneny'nin Filistin paylaşımı "sponsor"u rahatsız etti

Mohamed Elneny'nin Filsitin paylaşımı İngiliz Yahudi lobisini rahatsız etti... Mısırlı orta saha oyuncusunun Twitter hesabından yaptığı "Kalbim, ruhum ve tüm desteğim Filistin'le" şeklindeki paylaşımın ardından sponsor firmalardan biri Arsenal yönetimiyle konu hakkında görüşmek istedi.

Arsenal'in Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny, Twitter hesabından Filistin'e destek paylaşımı yaptı, İngiliz ekibinin sponsorlarından Lavazza grubu rahatsız oldu!

İsrail'in bir süredir sürdürdüğü saldırılara tepkiler tüm dünyada artıyor. Müslüman dünyası zulme lanet yağdırırken, pek çok uluslararası sporcu da dualarını Filistin'den esirgemiyor. O isimlerden biri de geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Elneny...

28 yaşındaki futbolcunun yukardaki paylaşımı, Arsenal'in sponsorlarından İtalyan firmasını rahatsız etti. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, Elneny'nin yaptığı "Kalbim, ruhum ve tüm desteğim Filistin'le" paylaşımı üzerine Lavazza grubu Arsenal yönetimiyle acil görüşme talep etti.

Arsenal'in Yahudi takipçilerinin de tepkisini çeken paylaşımın ardından İngiliz Yahudiler Temcilciliği lobi faaliyetlerine başladı. Elneny'nin Twitter'de yaklaşık 5 milyon takipçisi bulunuyor.

Mohamed Elneny'nin Filistin paylaşımı "sponsor"u rahatsız etti ile ilgili etiketler Arsenal Beşiktaş Filistin Mohamed Elneny
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.