Modaselvim Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Sezon Ürünler

Tesettür giyim modasını takip eden kişiler için pek çok farklı kategoride ürün sunumu gerçekleşmektedir. Sezon içerisinde alışveriş yapmak isteyen kişiler sitede hazırlanan tesettür abiye kategorisine giriş yaparak yeni ürünlere göz atmaktadır.

Tesettür abiye modellerinde bu sezon volan etek modelleri en sevilen parçalardan biridir. Kapalı abiye modellerinin yer aldığı bu kategori kolları tamamen saran ve taş işleme detaylarının bulunduğu ürünler sunmaktadır. Kategori içerisinde yer alan ürünler herkesin tarzını yansıtacak şekilde özel olarak hazırlanmaktadır.

Tesettür Nişan Abiyesi

Modaselvim Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Sezon Ürünler

Tesettür abiye kategorisi içerisinde hem düğün hem mezuniyet hem de nişan elbiseleri yer almaktadır. Sevilen kumaşlar ile hazırlanan tesettür nişan abiyesi tamamen yeni sezona uygun şekilde tasarlanmaktadır. Kategorinin sevilen parçalarından biri olan saks mavisi balık formlu ve omuzlarından kol ucuna kadar uzanan taş işlemeli abiyeler, pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Nişan davetlerinin vazgeçilmez parçalarından biri olan abiye modelleri farklı renk ve model seçenekleri ile kategori içerisinde hanımlar için hazırlanarak sunum gerçekleşmektedir.

Tesettür Nikah Elbisesi

Modaselvim Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Sezon Ürünler - Resim : 2

Tesettür nikah elbisesi şık ve modern duruşu ile hanımların en beğenerek tercih ettikleri modellerden biridir. Hazırlanan kategorinin yıldızlı parçalarından biri olan tesettür nikah elbisesi boyu ve modeli ile sade ama şık bir görünüm oluşturmaktadır. Tesettür giyim kategorilerinden biri olan abiye kategorisi herkesin kendi tarzına uygun abiye seçebilmesini sağlamaktadır. Tesettür nikah elbisesi dökümlü kumaş ve kolları dantelli olacak şekilde tasarlanmıştır. Yuvarlak yaka olan bu abiye modellerinde dantel ve şifon kumaş kullanımı da oldukça fazladır.

Yeni Sezon Tesettür Davet Elbisesi

Modaselvim Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Sezon Ürünler - Resim : 3

Tesettür davet elbisesi modelleri arasında yumuşak geçişler görülmektedir. Tasarlanan elbise modellerinde kumaş yapısı ve modelin rahatlığı kişiler için farklı seçenekler oluşturmaktadır. Davet elbiseleri arasında ince işlemelerin bulunduğu A kesim etek elbiseler en çok tercih edilen modellerden biridir. Sezonun beğenilen elbise modelleri ile hazırlanan abiye kategorisi oldukça hareketli modeller içermektedir. Sezon içerisinde uygun fiyatlı abiye ve elbise satın almak isteyen kişiler hazırlanan bu kategori üzerinden hem kaliteli hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı tesettür davet elbisesi almaktadır.

En kaliteli ve en uygun fiyatlı tesettür abiye modelleri www.modaselvim.com’da sizleri bekliyor.

Modaselvim Tesettür Abiye Modellerinde Yeni Sezon Ürünler ile ilgili etiketler tesettür Abiye Modelleri ModaSelvim
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.