Modacı Muammer Ketenci, Gülşen'in sahne kostümlerini ağır eleştirdi

Ünlü modacı Muammer Ketenci, 45 yaşındaki şarkıcı Gülşen’in konserlerinde giydiği iddialı, derin dekolteli ve cesur kostümleriyle ilgili olay açıklamalarda bulundu. Ketenci, fit vücuduyla dikkat çeken ve her konser sonrası kıyafetleriyle adından söz ettiren ünlü popçu için 'Gülşen gündeme gelmek için yapıyor. Sahnede dans ederken frikik vermeye çalışıyor.' ifadelerini kullandı.

tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan modacı Muammer Ketenci, her konser sonrası kıyafetleriyle adından söz ettiren Gülşen için olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Gülşen'in sahne tarzını eleştiren ve demediğin bırakmayan Ketenci şu ifadeleri kullandı:

''Zaten sesi ve kimliği, kişiliği olan birisinin böyle şeylere ihtiyacı yok. Acaba diyorum kendisini böyle mi eleştiriyor? 'Bittim artık, sesim yok. Benim mutlaka konuşulmam gerekiyor' deyip gidiyor tasarımcısına diyorki 'Aç beni açabildiğin kadar. Ama ilk kıyafetten biraz daha kapat, bu sefer komple açacağına popomun yan kısmını aç, patlatalım.' Bu sefer şarkıyı dinleyemiyorsunuz farkında mısınız? Şu an bu şarkıcıların şarkı sözlerini ezberleyemiyorlar klipleri seyretmekten. Zaten dikkat etmiyor musun hareketlere? O frikiği vermek için hareketler yapıyor. O kumaşı da yana kaçırabilmek için.''

Ünlü popçuyu ağır sözlerle eleştiren Ketenci'ye Gülşen'in ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Modacı Muammer Ketenci, Gülşen'in sahne kostümlerini ağır eleştirdi

Modacı Muammer Ketenci, Gülşen'in sahne kostümlerini ağır eleştirdi


Modacı Muammer Ketenci, Gülşen'in sahne kostümlerini ağır eleştirdi

 

Modacı Muammer Ketenci, Gülşen'in sahne kostümlerini ağır eleştirdi ile ilgili etiketler Gülşen Konser muammer ketenci kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.