Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu

'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan ünlü modacı Muammer Ketenci, yılbaşı gecesi sahne alan kadın şarkıcıların sahne kostümlerini değerlendirdi. Ketenci, yılbaşı sahnelerinin en şık isminin Hadise, en rüküş isminin ise Defne Samyeli olduğunu söyledi.

Bazı ünlü isimler yeni yılı konser sahnesinde hayranlarıyla birlikte karşıladı. Farklı şehirlerde konser veren kadın şarkıcıların kıyafetleri de en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Konser sahnelerinde adeta şıklık yarışı yaşandı.


TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan ünlü modacı Muammer Ketenci, kadın şarkıcıların yılbaşı gecesi için yaptıkları kıyafet seçimlerini değerlendirdi. Yılbaşı sahnelerinin en şık ismi ünlü popçu Hadise olurken, Defne Samyeli ile transparan elbisesiyle sınıfta kaldı.

EN ŞIK HADİSE, EN RÜKÜŞ DEFNE SAMYELİ

Modacı Muammer Ketenci, ''En şık olarak Hadise'yi gördüm, en rüküş olarak da Defne Samyeli'yi gördüm.'' değerlendirmesinde bulunarak açıklamasının devamında ''Bu tamamen bu vücudun elbisesi değil. Defne Samyeli'ye 10 üzerinden puanım 4. Hadise çok iyi bir yerden balık kesimi yapmış, bayıldım'' şeklinde konuştu.

İşte Hadise ve Defne Samyeli'nin kıyafet seçimi:

Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu - Resim : 2

Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu - Resim : 3

Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu - Resim : 4

Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu - Resim : 5

Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu - Resim : 6

Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu - Resim : 7

Modacı Muammer Ketenci, Defne Samyeli'nin yılbaşı kıyafetini rüküş buldu ile ilgili etiketler Hadise Defne Samyeli Yılbaşı Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.