Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yeni tarzı 'Zeytinyağlı Pırasa'ya benzetildi!

Adı şarkıcı Deha Bilimlier ile yasak aşk dedikodularına karışan modacı Gülşah Saraçoğlu’nun son sosyal medya paylaşımları takipçileri arasında espri konusu oldu. Saraçoğlu, aşk iddiaları konusunda ise ‘Neden beni suçluyorsunuz?’ dedi.

Şarkıcı Deha Bilimlier’in eşini modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiaları magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Saraçoğlu'nun ünlü şarkıcıyla sahne sonrası gizlice buluşup görüştüğü iddia edilirken Demet Akalın ise bu haberleri doğrulamıştı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yeni tarzı 'Zeytinyağlı Pırasa'ya benzetildi!

Önceki günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Saraçoğlu, "Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığınız iddia edildi. 'Yuva yıkan' kadın olarak görülüyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna, "Öyle bir şey yok. Neden beni suçluyorsunuz?" diyerek gözlerden kaybolmuştu.

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yeni tarzı 'Zeytinyağlı Pırasa'ya benzetildi! - Resim : 2

Son olarak Fransa’nın başkenti Paris’teki Plaza Athenee Paris’e giden yeni tarzı ile sosyal medyada paylaşımlar yapan Saraçoğlu’na takipçileri espriler yaptı. Bazıları, “Desenize yarına zeytinyağlı pırasa var” derken bazıları da “Tarladan mı geliyon gı” ve “Hangi semtin pazarındasın annem” yorumlarında bulundu. 

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yeni tarzı 'Zeytinyağlı Pırasa'ya benzetildi! ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu Paris Deha Bilimlier tarz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.