Modacı Gülşah Saraçoğlu kendisini hırsızlıkla suçlayan manken Deniz Akkaya'yı ihbar etti

44 yaşındaki manken Deniz Akkaya, sunuculuğunu üstlendiği magazin programında modacı Gülşah Saraçoğlu hakkında duyanları hayrete düşüren bir açıklamada bulundu. Birçok ünlü isimle çalışan modacı Saraçoğlu'nun, şarkıcı Nükhet Duru'nun evindeki hizmetlisinin parasını çaldığını iddia etti. Saraçoğlu ise Akkaya'nın iddiası karşısında iftiraya maruz kaldığını belirtti ve Deniz Akkaya'yı savcılığa ihbar etti.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle zorlama hapis yatan ve Ciğerci'nin bir gece kulübünde hırsızlık yaptığını, görüntülerinin elinde olduğunu öne süren Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde ise modacı Gülşah Saraçoğlu ile ilgili skandal bir iddiada bulundu.


Deniz Akkaya, Bircan Bali ve Seren Serengil ile birlikte sunduğu programda, ''Çok sevdiğim bir dostumun evine kahve içmeye gittim. Kahveyi getiren hanımefendi senelerce Nükhet Duru'nun evinde çalışmış. Bu kadın döndü bana dedi ki 'Deniz hanım siz modacı Gülşah Saraçoğlu'nu çok seviyorsunuz ama o benim paramı çaldı. Hem de Nükhet Duru'nun evinde... Paramı kasaya koymuştum. Hayatım boyunca biriktirdiğim bütün paramdı o. Hatta o parayla Fulya'da kendine bir yer açtı. Nükhet hanıma söyledim ama bir şey yapmadı. Çünkü araları çok iyiydi. Evde çalışan hiç kimse Saraçoğlu ile Duru'nun arasına giremiyordu.' İşte kadının bana söyledikleri bunlar. Ben bu olayı tam 1 yıldır biliyorum'' iddiasında bulundu.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU SUÇ DUYURSUNDA BULUNDU

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Deniz Akkaya'nın iddiaları ardından modacı Gülşah Saraçoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Saraçoğlu, Akkaya'nın programda sarfettiği sözlerle kendisine iftira attığını ve kişilik haklarını zedelediğini ileri sürdü.

Yaşandığını iddia ettiği olay nedeniyle iftiraya maruz kaldığını ileri süren Saraçoğlu, Akkaya'nın cezalandırılmasını istedi. Savcılık, modacının ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Modacı Gülşah Saraçoğlu kendisini hırsızlıkla suçlayan manken Deniz Akkaya'yı ihbar etti ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu Deniz Akkaya Nükhet Duru Selin Ciğerci suç duyurusu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ihbar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.