Modacı Gülşah Saraçoğlu dudaklarına estetik mi yaptırdı? Konuşmakta güçlük çekti

Birçok ünlü ismi giydiren 40 yaşındaki modacı Gülşah Saraçoğlu, Ulus'ta kameralara takıldı. Eliyle ağzını kapatan ve dudaklarını göstermek istemeyen Saraçoğlu talihsiz bir kaza geçirdiğini söylese de estetik yaptırdığı yönündeki iddialardan kaçamadı. Konuşmakta güçlük çeken ünlü modacının dudaklarının şişmiş görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile yaşadığı aşkla gündeme gelen iş insanı Gökhan Göz'den ayrıldıkan sonra adı kimseyle anılmayan Gülşah Saraçoğlu'nun kendisinden yaşça küçük olan ünlü şarkıcı Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Son olarak evli ve 3 çocuk babası, 39 yaşındaki şarkıcı Bilimlier ile gündeme gelen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu önceki akşam Ulus'ta objektiflere takıldı.

Sahneye kendi tasarımı bir elbiseyle çıkan Lerzan Mutlu'nun sahnesini dinlemeye geldiğini söyleyen ve mekandan çarken görüntü vermek istemeyen Saraçoğlu'nın eliyle ağzını kapatması dikkat çekti.

Şişmiş dudakları hakkında açıklama yapan ünlü modacı ''Çok talihsiz bir kaza yaşadım dün gece. Ağzım, yüzüm böyle oldu.'' dedi. Selin Ciğerci'nin kendisine gülmesi üzerine Saraçoğlu ''Sen niye gülüyorsun?'' diye espirili bir soru yöneltti. Saraçoğlu her ne kadar 'kaza geçirdim' açıklaması yapsa da 'estetik' iddialarından kaçamadı. Saraçoğlu'nun sosyal medyaya düşen görüntülerinin ardından dudaklarına estetik yaptırdığı iddia edildi. Ünlü modacının son görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

Modacı Gülşah Saraçoğlu dudaklarına estetik mi yaptırdı? Konuşmakta güçlük çekti


DEHA BİLİMLİER SORUSUNDAN KAÇTI

Muhabirlerin kendisine "Eski eşiniz ile barışacağınıza dair haberler çıktı. Bir barışma olacak mı?" sorusuna "Hayır, eski eşim ile küs olma gibi bir durumum yok çünkü o benim için çok kıymetli. Kendisi benim evladımın babasıdır" diyen Gülşah Saraçoğlu, adının yasak aşk iddialarına karıştığı Deha Bilimler hakkındaki sorulara ise "Öpüyorum" demekle yetindi. Deha Bilimlier sorusunu geçiştirip aracına binen Saraçoğlu gözlerden uzaklaştı.


ESTETİK YAPTIRDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Bir dönem TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Gülşah Saraçoğlu, fazla kilolarından kurtularak adeta iğne ipliğe dönmüştü. Ünlü isimlerin kıyafetlerini tasarlayarak mesleğinde isim yaptıktan sonra kilolarından hızla kurtulan Saraçoğlu, ''Göz altlarıma yeni dolgu yaptırdım. Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle ‘yüz nakli yaptırdım’ diyebilirim. Botokslarım var. Kaz ayaklarına müdahale, dudak dolgusu bir tık elmacık kemiğinde botoks var. Göğüslerimi yeni yaptırdım… Ben estetiği seviyorum, doğal olan hiçbir şeyi sevmem. Bunu söyleyebilecek kadar da doğal bir kadınım.'' itirafıyla gündem olmuştu. Mide ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulan Saraçoğlu sosyal medya hesabından yaptığı iddialı ve cesur paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor.

İşte Gülşah Saraçoğlu'nun estetiksiz ve kilolu hali...

Modacı Gülşah Saraçoğlu dudaklarına estetik mi yaptırdı? Konuşmakta güçlük çekti - Resim : 2

Modacı Gülşah Saraçoğlu dudaklarına estetik mi yaptırdı? Konuşmakta güçlük çekti - Resim : 3

Modacı Gülşah Saraçoğlu dudaklarına estetik mi yaptırdı? Konuşmakta güçlük çekti - Resim : 4

 

 

Modacı Gülşah Saraçoğlu dudaklarına estetik mi yaptırdı? Konuşmakta güçlük çekti ile ilgili etiketler Deha Bilimlier Gülşah Saraçoğlu Lerzan Mutlu Selin Ciğerci estetik son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.