Moda dünyasının acı kaybı! Louis Vuitton'un Tasarımcısı Virgil Abloh öldü

Louis Vuitton’un erkek giyim koleksiyonunun sanat yönetmeni, ünlü modacı Virgil Abloh, 41 yaşında yaşamını yitirdi. Off White markasının da yaratıcısı olan Abloh’un, kanser nedeniyle öldüğü açıklandı.

Amerikalı moda tasarımcısı Virgil Abloh’a 2019’da nadir görülen agresif bir kanser türü olan kardiyak anjiosarkom teşhisi konduğu ve hastalığın kamuoyundan gizlendiği belirtildi.

Moda dünyasının acı kaybı! Louis Vuitton'un Tasarımcısı Virgil Abloh öldü

LV Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Bernard Arnault yaptığı açıklamada, "Bu korkunç haberle hepimiz sarsıldık. Virgil sadece dahi bir tasarımcı ve vizyon sahibi değil, aynı zamanda güzel bir ruha ve büyük bir bilgeliğe sahip bir insandı.” ifadesini kullandı.

Moda dünyasının acı kaybı! Louis Vuitton'un Tasarımcısı Virgil Abloh öldü


VİRGİL ABLOH HAKKINDA

LV’ye 2018’de katılan Abloh, lüks markayı sokak giyimi modasına sokan isim oldu. Abloh, rapçi Kanye West ile yaptığı işbirliği ile dünya çapında üne kavuştu. Modacı, geçen yıl siyahi moda öğrencileri için 1 milyon dolar burs parası toplamıştı.

 

Moda dünyasının acı kaybı! Louis Vuitton'un Tasarımcısı Virgil Abloh öldü ile ilgili etiketler kanser Louis Vuitton Virgil Abloh Off White
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.