Mobilya KDV indirimi 2020! Mobilya kdv oranı nedir?

Mobilya KDV indirimi 2020! Son dakika gelen habere göre, , mobilyadaki KDV oranını düşürüldü. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, mobilyadaki KDV oranının yüzde 18'den düştü. Peki mobilya KDV oranı ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

Mobilya KDV indirimi 2020! Mobilyada KDV indirimine gidildi.Son dakika gelen haber sonrasında mobilyada KDV indirimine gidilmesi sonrasında ise yeni oranın ne olduğu ise merak edildi. Peki mobilya KDV oranı ne kadar oldu 2020?

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, mobilyadaki KDV oranının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

KDV NEDİR?

Kısa adı KDV olan Katma değer vergisi Ülkemizde yapılan mal ve hizmet teslimlerinde, mal veya hizmeti teslim alanın teslim edene ödediği vergi, malın üretiminden tüketimine kadar geçen süre içinde kazandığı katma değer üzerinden alınan ve vergi matrahından düşülmesine imkan veren veya her aşamadaki katma değeri vergileyen bir yayılı muamele vergisidir diye tanımlayabiliriz.

Mobilya KDV indirimi 2020! Mobilya kdv oranı nedir? ile ilgili etiketler KDV 2020 İndirim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.