MNG Kargo saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? Hafta sonu dağıtım yapıyor mu?

MNG Kargo çalışma saatleri 2022 yılı içinde vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Özellikle hafta sonu, dini bayram, resmi tatillerde MNG kargo çalışıyor mu, açık mı sorusuna yanıt aranıyor. Peki, MNG kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu? MNG Kargo saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor?

Her gün kesintisiz bir şekilde yüz binlerce yurt içi ve yurt dışı kargo dağıtımı yapan MNG Kargo’nun çalışma saatleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmektedir. Kargo gönderecek ya da kargo alacak olan vatandaşlar, MNG Kargo saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor sorularının yanıtını araştırmaktadır.

MNG Kargo Çalışma Saatleri 2022

MNG Kargo hafta içi sabah açılış saati 08:30, akşam kapanış saati 18:00. MNG Kargo hafta sonu 08:30 ile 14:00 saatleri arasında çalışmaktadır.

MNG Kargo Hafta Sonu Çalışma Saatleri 2022

MNG Kargo hafta sonu çalışma saatleri de diğer kargo şirketleri ile aynıdır. MNG Kargo, Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında hizmet veren şubeler Pazar günü ise kapalıdır.

MNG Kargo Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır. MNG Kargo şubeleri resmi tatil ve dini bayramlarda kargo gönderimi ya da alımı yapmamaktadır.

MNG Kargo saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? Hafta sonu dağıtım yapıyor mu? ile ilgili etiketler mng kargo MNG Kargo Çalışma Saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.