MNE hangi ülke? MNE hangi ülkenin kısaltması?

MNE hangi ülke merak ediliyor. Dünya Kupası Elemeleri G Grubu son maçında Karadağ ile karşılaşan A Milli Takım Katar bileti almak için sahada. Karşılaşmayı takip edenler ise MNE hangi takım, MNE hangi ülkenin kısaltması araştırmasına başladı.

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu son karşılaşması Karadağ ile Türkiye arasında oynanıyor. Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği karşılaşma sırasında MNE Hangi ülke, MNE hangi ülkenin kısaltması soruları da gündem oldu.

MNE HANGİ ÜLKENİN KISALTMASI?

Dünya genelinde ülkelerin isimleri kısaltma yoluyla kullanılabiliyor. 

FIFA, üyesi olan ve olmayan her bir ülkeye ait bir kod veriyor. FIFA üyesi olan ülkelerden olan Karadağ MNE kısaltması ile biliniyor.

FIFA ülke kodları listesinde her bir ülkenin kendine ait bir kısaltması mevcuttur. TUR kısaltması ülkemize aitken MNE kısaltması Karadağ ülkesine aittir.

MNE hangi ülke? MNE hangi ülkenin kısaltması? ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası mne hangi ülke mne hangi ülkenin kısaltması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.