Mlli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, Utah Jazz karşısında double-double yaptı

Las Vegas'ta devam eden NBA Yaz Ligi'nde Türk oyuncular sahneye çıkmaya devam ediyor. Ömer Faruk Yurtseven, çıktığı 4. maçı double-double ile bitirirken, Alperen Şengün ve Şehmus Hazer de sahne aldı.

Türk basketbolcular, NBA Yaz Ligi'ndeki performansıyla göz dolduruyor.

Miami Heat adına Las Vegas'ta devam eden NBA Yaz Ligi'nde 4. maçına çıkan milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, Utah Jazz karşısında ilk 5'te başladı. 

30 dakika 52 saniye süre alan 23 yaşındaki pivot; 16 sayı, 11 ribauntla "double-double" yaparken, istatistiklerine 3 blok ve 3 top çalma da ekledi.

Utah Jazz, karşılaşmayı 85-65 kazandı.

Milli basketbolcu, bundan önceki maçlarında Lakers'a karşı 27 sayı, 19 ribaunt, Warriors'a karşı 25 sayı, 8 ribaunt ve Memphis Grizzlies'e karşı 23 sayı, 11 ribaunt ile oynamıştı.

ALPEREN ŞENGÜN 3. MAÇINA ÇIKTI

NBA Yaz Ligi'nde mücadele eden bir başka milli basketbolcu Alperen Şengün de 3. maçına çıktı. Housten Rockets adına mücadele eden 19 yaşındaki yıldız, Raptors'a 92-76 kaybettikleri mücadelede ilk 5'te başlayıp 24 dakika 13 saniye süre alırken; 9 sayı, 10 ribaunt, 3 asist, 2 top çalma ve 1 blokla oynadı.

Genç pivot daha önceki maçlarında Cleveland Cavaliers'a karşı 15 sayı, 15 ribaunt, 4 blok; Detroit Pistons'a karşı ise 21 sayı, 8 ribaunt, 4 blokla mücadele etmişti.

ŞEHMUS HAZER'DEN 7 SAYI

NBA Yaz Ligi'nde forma giyen bir başka milli oyuncu Şehmuz Hazer ise New Orleans Pelicans'a 87-74 yenildikleri mücadelede Cleveland Cavaliers adına 7 sayı kaydetti.

Mlli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, Utah Jazz karşısında double-double yaptı ile ilgili etiketler Ömer Faruk Yurtseven Alperen Şengün Sehmus Hazer nba yaz ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.