MKE Ankaragücü'nde Gerson Rodrigues'le yollar ayrıldı

MKE Ankaragücü Kulübü, devre arası transfer döneminde Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den kiralık olarak kadrosuna kattığı futbolcu Gerson Rodrigues'in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Rodrigues, Galatasaray maçı öncesi takım arkadaşı Ante Kulusic ile kavga etmişti.

MKE Ankaragücü Kulübünden yapılan açıklamada, Gerson Rodrigues'in, 32. haftadaki Galatasaray maçı öncesinde tartıştığı takım arkadaşı Ante Kulusic'e saldırdığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Meydana gelen bu olay sonrasında Gerson Rodrigues Galatasaray maçı kadrosundan çıkarılmıştır. Yönetim kurulumuz, tarafından olayın taraflarının ayrı ayrı beyanları alınmış ve sonrasında teknik heyet ve futbolcularımızın görüşlerine başvurulmuştur. Takım arkadaşına yapmış olduğu saldırı eylemi ve takım disiplinine uymayan davranışlarını yinelemesi sebebiyle, yönetim kurulumuz bugün aldığı karar ile Gerson Rodrigues'in sözleşmesini feshetmiştir."

(AA)

MKE Ankaragücü'nde Gerson Rodrigues'le yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Ankaragücü futbol MKE Ankaragücü Gerson Rodrigues sözleşme feshi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.