MKE Ankaragücü, 3 maç sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Eryaman Stadyumu'ndaki maçı MKE Ankaragücü 2-0'lık skorla kazandı.

MKE Ankaragücü, ligde sahasında Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Başkent temsilcisi, 18. dakikada Ali Sowe'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelede ilk yarı Ankaragücü'nün 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın 76. dakikasında sahneye çıkan Felicio Milson farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda gol olmayınca MKE Ankaragücü mücadeleden galip ayrıldı.

Ankaragücü, bu galibiyetin ardından ligde 3 maç sonra kazandı. Ersun Yanal ile 2. maçına çıkan Alanyaspor ise 1 maç sonra kaybetti. Bu sonucun ardından MKE Ankaragücü, puanını 25'e yükseltti. Alanyaspor, 28 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında MKE Ankaragücü, Sivasspor ile karşılaşacak. Alanyaspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

MKE Ankaragücü, 3 maç sonra kazandı ile ilgili etiketler Ankaragücü Alanyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.