Mizah kraliçesi tahtına dönüyor... Gülse Birsel'in yeni dizisinin kanalı belli oldu!

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'dan sonra yeni bir sitcom yazan Gülse Birsel, efsane isimlerle de el sıkıştı.

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya ile bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Gülse Birsel'den yeni bir sit-com geliyor. Alınan bilgilere göre Gülse Birsel ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Gülse Birsel'in kaleme aldığı yeni sit-com için efsane isimlerle el sıkıştığı ve yayınlayacak kanalın da büyük ihtimalle Kanal D olacağı belirtildi.

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar Gülse Birsel'le ilgili kulisi paylaştı ve ardından da ekledi: Yanılıyorsam birkaç güne ortaya çıkar zaten!

NADASA ÇEKİLEN GÜLSE BİRSEL GERİ DÖNÜYOR

Gülse Birsel’den bir sit-com beklentisi içinde olduğumuzu not düşmüştük. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi iki efsane işten sonra nadasa çekilen mizah kraliçesi tahtına dönüyor...

Kaleme almaya başladığı yeni sit-com dizisi için efsane isimlerle el sıkışan Gülse Birsel, belli ki çoktandır “kalite mizah içerendizi açlığına son verecek.

Şimdilik ismi bilinmeyen, kanalı da neredeyse sır gibi saklanan işin yüksek ihtimalle Gülse Birsel’in son adresi Kanal D’de yayınlanacağını düşünüyorum. Yanılıyorsam birkaç güne ortaya çıkar zaten!

Mizah kraliçesi tahtına dönüyor... Gülse Birsel'in yeni dizisinin kanalı belli oldu! ile ilgili etiketler Mesut Yar Gülse Birsel Kanal D mizah kraliçesi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.