Miyazaki Gecesi'ne sinemaseverlerden büyük ilgi

Oscar ödüllü, dünyaca ünlü Japon manga ve anime sanatçısı Hayao Miyazaki'nin filmlerinden oluşan ve Kadıköy Sineması'nda gerçekleşecek olan Miyazaki Gecesi'ne sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin biletleri satışa çıktıktan sonra kısa süre içerisinde tükendi.

Japon anime sanatçısı Hayao Miyazaki'nin dört filminden oluşan, 20 Kasım Cumartesi günü Kadıköy Sineması'nda izleyiciyle buluşacak olan, tek biletle izleyicilerin tüm gösterimlere girebileceği 'Miyazaki Gecesi' büyük ilgi gördü.

Miyazaki Gecesi'ne sinemaseverlerden büyük ilgi

BİLETLER GÜNLER ÖNCESİNDE, SAATLER İÇİNDE TÜKENDİ

Sinemaseverler tarafından gecenin biletleri kısa süre içerisinde tükendi. Günler öncesinde tükenen biletler için izleyiciler ek seans talebinde bulundular.

Miyazaki Gecesi'ne sinemaseverlerden büyük ilgi

20 Kasım Cumartesi günü 23:00'da başlayıp, 08:30'da sonlanacak program şöyle:

23:00 Yürüyen Şato

01:30 Komşum Totoro

03:30 Prenses Mononoke

06:15 Ponyo

Miyazaki Gecesi'ne sinemaseverlerden büyük ilgi

Miyazaki Gecesi'ne sinemaseverlerden büyük ilgi ile ilgili etiketler Sinema film Miyazaki Gecesi anime manga kadıköy sineması miyazaki Hayao Miyazaki film gösterimi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.