MİT'ten PKK'ya operasyon: Biri sözde sorumlu 2 terörist Türkiye'ye getirildi

MİT, kırmızı bültenle aranan PKK/KCK mensubu Atilla Çiçek ve örgütün sözde sorumlularından Hüseyin Yıldırım'ı sınır hattındaki operasyonla yakalayarak Türkiye’ye getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı şehitlerimizim faili PKK/KCK’lı teröristleri sınırda gerçekleştirdiği operasyonla yakaladı.

“Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğü Bozma” suçundan Kımızı Bülten ile aranan PKK/KCK mensubu Lehenk kod adlı Atilla ÇİÇEK ile Suriye ve Irak’ta sorumlu düzeyde faaliyet gösteren PKK/KCK mensubu Alişer kod adlı Hüseyin YILDIRIM, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından sınır hattında gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

MİT'ten PKK'ya operasyon: Biri sözde sorumlu 2 terörist Türkiye'ye getirildi

Tunceli’de 25/09/2012’de (6)’sı asker (1)’i sivil olmak üzere (7) şehidimizin olduğu bombalı saldırı ile Ağrı/Doğubeyazıt’ta 29/08/2020’de (2) TSK personelimizin şehit olduğu saldırının failleri arasında yer alan Atilla ÇİÇEK’in Suriye ve İran’da, Hüseyin YILDIRIM’ın ise Suriye ve Irak’ta sorumlu düzeyde faaliyet gösterdikleri tespit edildi.

MİT'ten PKK'ya operasyon: Biri sözde sorumlu 2 terörist Türkiye'ye getirildi - Resim : 2

MİT'ten PKK'ya operasyon: Biri sözde sorumlu 2 terörist Türkiye'ye getirildi ile ilgili etiketler MİT Operasyon PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.