MİT'ten nokta atışı! PKK’ya Süleymaniye’de düzenlenen operasyonun perde arkası!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir ile SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

Sıcak gündeme ilişkin soruların cevaplandığı 'Metehan Demir ile Gündem'in yeni bölümünün konuğu Ceyhun Bozkurt oldu. Bozkurt, Demir ve Özkan, canlı yayında Mayıs ayı enflasyon oranı ile Haziran ayı kira artış oranının yansımalarını, kiraya arabulucu yöntemini, MİT'in terör örgütü PKK’ya Süleymaniye’de çok kritik operasyonunu, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Paris Anlaşması'na aykırı şekilde silahlandırılan İstanköy ve İstanbulya adalarındaki hamlelerini masaya yatırdı.

"ASGARİ ÜRETİN 5 BİN TL OLACAĞI SÖYLENTİLERİ VAR"

Metehan Demir, "Herkesin hissettiği bir enflasyon var. Bu işte her şeyin tetikleyicisi döviz kurlarıdır. Asgari ücretin 5 bin TL olacağı söylentileri var.

"ALTTAKİ YÖNETİM KADROSUNA YÖNELİK OPERASYONLARI İCRA EDİYORUZ, PKK BU HATTI KESMEYE ÇALIŞIYOR"

Kandil-Sincar hattı üzerinde Kerkük önemli bir lojistik siyasi merkez geçiş koordinasyon noktasıdır. Orada örgütün yeni isimleri devşiriliyor. Pençe-Kilit Suriye operasyonu kadar çok büyük bir operasyon. Alttaki yönetim kadrosuna yönelik operasyonları icra ediyoruz, PKK bu hattı kesmeye çalışıyor. Mehmetçiğimizi korurken yaralanan kahraman köpeği sıhhi tahliye helikopteri alarak Türkiye'ye tedaviye için getirdi." ifadelerini kullandı.

"SİNCAR-MAHMUR-KANDİL HATTINI TEMİZLEDİĞİMİZDE ÖRGÜT KERKÜK'DE VARLIK GÖSTERİRSE MEHMETÇİK ORAYA DA GİRER, MİT'İN VERDİĞİ MESAJ BUDUR"

Ceyhun Bozkurt, "Bu kişi örgütte ciddi görevler üstlenmişti. Mehmetçik inlerine saklanan elebaşlarını etkisiz hale getiriyor, militanlara psikolojik darbe indiriyor. PKK Sincar, Mahmur ve Kandil hattında üçgen oluşturmuştu. Türkiye bu üçgendeki örgüt varlığını kaldırmaya çalıştığı için örgüt Kerkük'e yerleşmeye başladı. Bu operasyon Türkiye'nin kararlılığıdır. Sincar-Mahmur-Kandil hattını temizlediğimizde örgüt Kerkük'de varlık gösterirse Mehmetçik oraya da girer, MİT'in verdiği mesaj budur." şeklinde konuştu.

Metehan Demir ve Ceyhun Bozkurt’un açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

MİT'ten nokta atışı! PKK’ya Süleymaniye’de düzenlenen operasyonun perde arkası! ile ilgili etiketler Metehan Demir MİT metehan demir ile gündem Süleymaniye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.